Free shipping for orders above € 100 in the Netherlands

Shipping & Returns

Levertijden
Alle Nazar Amuletten worden gemaakt op bestelling en worden binnen 5 werkdagen verzonden. Producten die op voorraad zijn zoals sieraden en de tote bag worden doorgaans binnen 2 werkdagen verzonden.

Verpakking
Alle bestellingen worden als cadeau ingepakt en verzonden in een neutrale verpakking. Met het oog op duurzaamheid wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eco-vriendelijke verpakking. Ook worden verzenddozen en bubble wrap herbruikt om de impact op het milieu te verkleinen.

Verzendinformatie
Bestellingen worden verzonden met PostNL en DHL. Na verzending ontvang je een e-mail met de track & trace code van je bestelling.

Verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het product.

  • Sieraden: € 1,95
  • Postcards: € 4,10
  • Tote bag: € 4,10
  • Overig: € 4,95
Verzendkosten buiten Nederland
  • Binnen Europa: € 10,00
  • Verenigd Koninkrijk: € 18,50

Woon je buiten de EU? Er kunnen douanekosten gerekend worden voor je bestelling. Project Nazar is niet verantwoordelijk voor deze kosten. Omdat de kosten per land kunnen verschillen, kunnen we geen schatting van deze kosten geven.

Return Policy  
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in de originele staat te zijn. Het is niet mogelijk om producten op bestelling (zoals werk in opdracht en de gepersonaliseerde amuletten) te retourneren. Om producten te retourneren kun je contact met ons opnemen via hello@projectnazar.nl

Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt. Mocht je je bestelling beschadigd ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via hello@projectnazar.nl met een foto van de beschadiging.